Μας ελάτε σε επαφή με
Forest Ning

Unimax Medical Products Co., Ltd

  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες Unimax Αριθμός Υπαλλήλων 400~450
Ετήσιες πωλήσεις 18 millions-25 millions Ιδρύθηκε Έτος 2002
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η ιατρική Co. Proudcts Unimax, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2002 είναι ένας κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή των μίας χρήσης μη υφανθε'ντων και πλαστικών προϊόντων, της χειρουργικής σάλτσας και των ιατρικών οργάνων για πάνω από 18 έτη.

 

Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με ISO13485 και είναι πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Έχουμε averagely πάνω από 400 υπαλλήλους, ένας ετήσιος αριθμός που υπερβαίνει το Δολ ΗΠΑ 16 εκατομμύρια και εξάγουμε αυτήν την περίοδο περισσότερο 90% της παραγωγής μας παγκοσμίως, όπως η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Ιταλία, η Ισπανία, ο Βορράς και η Νότια Αμερική, Αυστραλία, ect. Οι μας-καλά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών. Βρισκόμαστε κοντά σε Wuhan πού είναι ένας από το μεγαλύτερο λιμένα ποταμών στην Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών.

 
Οι πιστοποιήσεις μας:
 
Κίνα Unimax Medical Products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Ιστορία

Κίνα Unimax Medical Products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Θέση

1) Το Unimax βρίσκεται βολικά στην πόλη Xiantao, επαρχία Hubei, η οποία είναι τα παγκόσμια μεγαλύτερα μη υφανθε'ντα προϊόντα κατασκευαστικός τη βάση με την τέλεια αλυσίδα εφοδιασμού βιομηχανίας και το προσιτό κόστος εργασίας. Είναι κοντά σε Wuhan πού είναι ένας από το μεγαλύτερο λιμένα ποταμών στην Κίνα με την κατάλληλη και γρήγορη από σπίτι σε σπίτι μεταφορά μέσω του ποταμού Yangtze που συνδέει με τη θάλασσα.

 

Κατασκευαστής

2) Το εργοστάσιό μας, που καλύπτει μια περιοχή γης 20,000m2, είναι κύριο περίπου 400 εξειδικευμένων εργατών με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, γίνεται σταθερά ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές.

Η ικανότητα παραγωγής είναι 60 εμπορευματοκιβώτια (40ft) το μήνα, και κάνουμε πάντα 5% την εφεδρική ικανότητα για τους πιθανούς πελάτες μας.

 

Τυποποιημένη διαχείριση της Ιαπωνίας

3) Το εργοστάσιό μας εισήγαγε μια αυτόματη γραμμή παραγωγής για τη μάσκα προσώπου στο εργαστήριο μη-σκόνης σύμφωνα με την Ιαπωνία Standard.All η Ομάδα Διοίκησης που μας είναι καλά - εκπαιδευμένος στην Ιαπωνία να βελτιώσει τη δυνατότητα ποιοτικού ελέγχου μας συνεχώς

 

Πιστοποίηση

4) Όλα τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από το ISO και το CE και πέρασαν τη δοκιμή των αναγνωρισμένων διεθνών οργανισμών όπως: ΔΟΚΙΜΗ του NELSON για τη μάσκα προσώπου, TYPE5/6 για τις φόρμες και έκθεση ελεγκτή Walmart.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος

5)Βάζουμε πάντα την ποιότητα ως πρώτα και υπερηφανευόμαστε για την ποιότητά μας. Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Το εργοστάσιό μας διοργανώνει 5 εργαστήρια με 10 ποιοτικούς επιθεωρητές και ένα εργαστήριο που οδηγούν από το QC διευθυντή. Ο αριθμός ποιοτικού προσωπικού λαμβάνει για 3% ολόκληρου του προσωπικού μας, το οποίο είναι πολύ υπερβαίνοντας από άλλους προμηθευτές σε αυτόν τον τομέα.

 

Ικανότητα διάφορων προϊόντων και σχεδίου

6) Το εργοστάσιό μας είναι σε θέση της κατασκευής των διάφορων ειδών μίας χρήσης ιατρικών προϊόντων, όπως οι εσθήτες, τα καλύμματα, τα shoecovers, οι μάσκες προσώπου και τα προϊόντα γάζας κ.λπ., οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως στις ιατρικές, βιομηχανίες βιομηχανίας, τροφίμων και ομορφιάς. Έχουμε επίσης μια αφιερωμένη ομάδα του τμήματος Ε&Α για να σχεδιάσουμε ως ανάγκες πελατών.

 

Προμηθευτής των διάσημων πελατών

7) Σαν αξιόπιστο εργοστάσιο, έχουμε κάνει επιχειρήσεις με μερικούς διάσημους πελάτες παγκόσμιους για περισσότερο από 10 έτη, όπως Artsana από την Ιταλία, Lohmann & Rauscher από τη Γερμανία, τετρα ιατρικό από τη Γαλλία, την ομάδα Pharmed από τις ΗΠΑ, Ontex από το Βέλγιο, Tamagawa από την Ιαπωνία κ.λπ.

 

Μεγάλο εργασιακό περιβάλλον

8) Επρόκειτο ασταμάτητα να βελτιώσουμε το εργασιακό περιβάλλον εργοστασίων μας, όπως στην επέκταση η αποθήκη εμπορευμάτων και το redecoration εργαστηρίου μας μας για να συναντήσουμε τη διαχείριση 5S εκτός αν ορίζεται διαφορετικά και εριστικά θα κάνουμε έτσι.

 

Ανταγωνιστική τιμή

9) Αφιερωνόμαστε για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας με την εισαγωγή των προηγμένων εγκαταστάσεων ώστε να μειωθεί το κόστος όπως οι πελάτες αναμένουν πάντα. Παραδείγματος χάριν, αγοράσαμε τις μηχανές για να ράψουμε Velcros και τα σεντόνια πτυχών αντί χειροποίητου.

 

Εμπορική επιχείρηση

10) Εκτός αυτού, επίσης ως εμπορική επιχείρηση, ήμαστε σε αυτόν τον τομέα για περισσότερο από 25 έτη με μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που βάζει τις ανάγκες του πελάτη στη πρώτη προτεραιότητα. Η διάφορη σειρά των προϊόντων θα μπορούσε να παρασχεθεί ώστε να ενισχυθεί ο πελάτης εκτός από πολλή ώρα και να μειωθεί ο επιχειρησιακός κίνδυνος.

Η ομάδα μας