μίας χρήσης ιατρικά όργανα στηθοσκοπίων καρδιολογίας 650mm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Unimax
Πιστοποίηση: ISO13485:2016,EC Certificate
Αριθμό μοντέλου: διπλός
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/box, 100pcs/carton
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000PCS ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
Υλικό: Ανοξείδωτο Μέγεθος: 650mm
Θωρακικό κομμάτι διαμέτρων: 48mm Ύφος: κρεμάστρα αυτιών
Εφαρμογή: ακουστικός εντοπίστε για τους πνεύμονες
Υψηλό φως:

στηθοσκόπιο καρδιολογίας 650mm

,

στηθοσκόπιο καρδιολογίας κρεμαστρών αυτιών

,

Στηθοσκόπιο καρδιολογίας Unimax

Διπλό επικεφαλής ιατρικό ιατρικό όργανο στηθοσκοπίων καρδιολογίας

Περιγραφή:

Το κλασικό ιατρικό διπλό επικεφαλής στηθοσκόπιο καρδιολογίας είναι ένα κοινό μέρος μιας νοσοκόμας ή ενός γιατρού ομοιόμορφης. Χρησιμοποιημένο ως τμήμα μιας φυσικής εξέτασης, το στηθοσκόπιο μπορεί να τους βοηθήσει να ακούσουν ορισμένους ήχους στους οργανισμούς μας που δεν μπορούν ειδάλλως να ακουστούν με ακριβώς το αυτί. Ανάλογα με όπου βάζουν το στηθοσκόπιο μπορούν να ακούσουν τους ήχους των εντέρων, των πνευμόνων και ακόμη και του αίματος που περνούν από μια αρτηρία.

Το κεφάλι στηθοσκοπίων γίνεται από το ελαφρύ ενιαίο κεφάλι που 14.4mm κραμάτων αργιλίου διάφραγμα στηθοσκοπίων, η διάμετρος 47mm, η αποτελεσματική διάμετρος 40mm με το ultra-thin διάφραγμα στηθοσκοπίων διεπαφών ινών, μπορεί να παραγάγει την επίδραση ενίσχυσης στους ήχους καρδιών και πνευμόνων, και την ανίχνευση των ήχων υψηλής συχνότητας, πλάγιο στοματικό επίπεδο auscultation κεφάλι για την εισαγωγή της ζώνης βραχιόνων μετρητών πίεσης του αίματος (πίνακας). Πολύ κατάλληλος για τη μέτρηση πίεσης του αίματος.
Κρεμάστρα αυτιών: η συνέλευση κρεμαστρών αυτιών αποτελείται από καλυμμένο το χρώμιο σωλήνα κραμάτων αργιλίου (διάμετρος 5mm) και το φύλλο χάλυβα άνοιξη, και εγκαθίσταται με το PVC earplug. Το φύλλο χάλυβα άνοιξη με το φύλλο χάλυβα μαγγάνιου, το χέρι μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το διαφορετικό μέγεθος του προσώπου της ελευθερίας το μαλακό earplug και ο μυστικός συνδυασμός φιλιών καναλιών αυτιών, μαλακός και άνετος, αίσθηση της κατοχής στο αυτί δεν θα παραγάγουν.
Σωλήνας οδηγών: Το μήκος σωλήνων οδηγών τύπων Υ 580 + 10mm, χρησιμοποιώντας το PVC υλικό, μη εύκολο να σπάσουν, την αντι-γήρανση, μη κολλώδη, την υψηλή πυκνότητα και δεν περιέχει τα αλλεργικά συστατικά γαλακτώματος.

Εφαρμογή:

Το κλασικό ιατρικό διπλό επικεφαλής στηθοσκόπιο καρδιολογίας κατασκευάζεται από το ηχητικά-ανώτερο ανοξείδωτο, το στηθοσκόπιο παραδίδει ακριβές auscultation της καρδιάς, του πνεύμονα, και των ήχων Korotkoff με την ακουστικές ακεραιότητα και τη σαφήνεια. Ένα εργονομικό σχέδιο εξασφαλίζει άνεση για το γιατρό και τον ασθενή, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης χρήσης. Το στηθοσκόπιο είναι ένα αρχαιότερο διαγνωστικό όργανο με τη χωρίς ταίρι απόδοση, τη διάρκεια και την αισθητική

Δομή:

Chestpiece: το διπλός-κεφάλι ανοξείδωτου chestpiece επεξεργάζεται στη μηχανή ακριβώς και το χέρι γυαλισμένος για την υψηλότερη απόδοση και τη διάρκεια. Ο ακουστικός μίσχος βαλβίδων πλήρης-περιστροφής με το πράσινο σημείο δεικτών επιτρέπει στο χρήστη για να προσδιορίσει εύκολα το δραστήριες κανάλι και τις σφραγίδες ήχου στον ήχο.

Ακουστική σωλήνωση: κατασκευασμένη του παχύτερου, πυκνότερου, λατέξ-ελεύθερου PVC, η αντικολλητική ακουστική σωλήνωση Υ-διαμόρφωσης παρέχει τη μόνωση για την ανώτερη υγιή μετάδοση και σφραγίζει έξω τον περιβαλλοντικό θόρυβο αποτρέποντας το ράγισμα και φορώντας που μπορεί να εμφανιστεί από την επαναλαμβανόμενη χρήση. Το μακρύς-από-μέσο μήκος επιτρέπει ένα άνετο διάστημα μεταξύ του προσφέροντος ιατρικές υπηρεσίες και του ασθενή.

Κάσκα: Το χέρι που γυαλίζονται, η προ-pre-angled κάσκα ανοξείδωτου χαρακτηρίζουν μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εσωτερική κατασκευή άνοιξη διπλός-φύλλων για την τακτοποίηση διάρκειας και συνήθειας. Τα μαλακά eartips (διαθέσιμα στα τυποποιημένα και μικρά μεγέθη) είναι σαφή για υγιεινούς λόγους και προσαρμόζονται στο αυτί στον ξένο θόρυβο σφραγίδων έξω εξασφαλίζοντας άνεση κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης χρήσης.

Συμπεριλαμβανόμενα εξαρτήματα: 1 σύνολο eartips, διαθέτει το υπερευαίσθητο διάφραγμα.

μίας χρήσης ιατρικά όργανα στηθοσκοπίων καρδιολογίας 650mm 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Forest Ning