Unimax μια γρήγορη δοκιμή εγκυμοσύνης βημάτων HCG

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Unimax
Πιστοποίηση: ISO 13485:2016,EC Certificate
Αριθμό μοντέλου: λουρίδα
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000 κιβώτια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 50pcs/box, 40box/carton
Χρόνος παράδοσης: 30days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200,000pcs ανά ημέρα
Υψηλό φως:

Μια γρήγορη δοκιμή εγκυμοσύνης βημάτων HCG

,

Γρήγορη εξάρτηση λουρίδων δοκιμής εγκυμοσύνης Unimax

,

Δοκιμή Unimax HCG

Υψηλά ούρα ακρίβειας και γρήγορη εξάρτηση λουρίδων δοκιμής εγκυμοσύνης δειγμάτων ορών (μια γρήγορη δοκιμή εγκυμοσύνης βημάτων HCG)

Περιγραφή:

Η μια γρήγορη εξάρτηση δοκιμής εγκυμοσύνης βημάτων HCG είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης (HCG) στα ούρα στην ενίσχυση στην έγκαιρη ανίχνευση της εγκυμοσύνης. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συμπεριλαμβανομένου ενός μονοκλονικού αντι-ποντικιού IgG αντισωμάτων HCG-Β και αιγών στη nitrocellulose μεμβράνη με το κολλοειδές χαρακτηρισμένο χρυσός μονοκλονικό αντίσωμα αντι-HCG-α ως ανιχνευτή σημαδιών. Το αντιδραστήριο χρησιμοποιείται για να ανιχνεύσει το HCG στα ούρα σύμφωνα με την αρχή της διπλής μεθόδου σάντουιτς αντισωμάτων και της χρυσής δοκιμής immunochromatography. Υπάρχει μια γραμμή ελέγχου (γ) που ελέγχει τη διαδικασία αντίδρασης που παρουσιάζεται στην ντυμένη ταινία. Με βάση την εμφάνιση της γραμμής δοκιμής (τ) για να καθορίσει εάν το δοκιμασμένο δείγμα περιέχει HCG (ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη) ή όχι.

Προοριζόμενη χρήση:

Το αντιδραστήριο χρησιμοποιείται για να ανιχνεύσει το HCG στα ούρα/τον ορό ποιοτικά σύμφωνα με την αρχή της διπλής μεθόδου σάντουιτς αντισωμάτων.
Η ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη (HCG) είναι μια glycoprotein ορμόνη που παράγεται από τον αναπτυσσόμενο πλακούντα αμέσως μετά από τη λίπανση, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνικών υπομονάδων α και β. Η λειτουργία της είναι να υποκινήσει το luteum σωμάτων για να συνεχίσει την προγεστερόνη, για να διατηρήσει το ενδομήτριο κατάλληλο για τη σύνδεση εμβρύων και την εμφύτευση εμβρύων. Στην κανονική εγκυμοσύνη, HCG μπορεί να παραχθεί από 4 έως 5 ημέρες μετά από τη σύλληψη, τα επίπεδα HCG συνεχίζουν να αυξάνονται πολύ γρήγορα μέχρι την παράδοση, οξύνοντας σε περίπου 8-10 εβδομάδες στην εγκυμοσύνη, και την πτώση στο κανονικό επίπεδο 2 εβδομάδες μετά από την παράδοση.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Βασικά συστατικά: Μαξιλάρι δειγμάτων, κολλοειδές χαρακτηρισμένο χρυσός μαξιλάρι, nitrocellulose μεμβράνη, απορροφητικό έγγραφο και πίνακας PVC.
Ο κολλοειδής χρυσός χαρακτήρισε το μαξιλάρι που ντύθηκε με HCG-Α το μονοκλονικό αντίσωμα, nitrocellulose μεμβράνη που ντύθηκε με HCG-Β το μονοκλονικό αντίσωμα, γραμμή ελέγχου που ντύθηκε με το αντι-ποντίκι IgG αιγών.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΗΞΗ Το κατάστημα όπως συσκευάζεται στη σφραγισμένη σακούλα σε 4-30°C, αποφεύγει καυτό και την ηλιοφάνεια, ξηρά θέση, έγκυρη για 24 μήνες. ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΤΕ. Μερικά προστατευτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν το καυτό καλοκαίρι και τον κρύο χειμώνα για να αποφύγουν υψηλής θερμοκρασίας ή freeze-thaw.
Περιορισμένος 1. Το αντιδραστήριο μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για τις διαγνωστικές εξετάσεις, ακριβώς όπως όλα τα ποιοτικά αντιδραστήρια ανίχνευσης.
2. Η συγκέντρωση HCG δεν μπορεί να καθοριστεί από αυτήν την ποιοτική δοκιμή.
3. Αυτό το αντιδραστήριο σχεδιάζεται για την ποιοτική διαγνωστική εξέταση. Μια επιβεβαιωμένη διάγνωση εγκυμοσύνης πρέπει να γίνει μόνο από έναν παθολόγο εξάλλου κλινικό και τα εργαστηριακά συμπεράσματα έχουν αξιολογηθεί.
4. Τα ψεύτικα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να εμφανιστούν όταν είναι τα επίπεδα HCG της εκτοπικής εγκυμοσύνης κάτω από το επίπεδο ευαισθησίας της δοκιμής. Όταν η εγκυμοσύνη υποψιάζεται ακόμα, μια διάγνωση β-τρόπου ultrasonograph προτείνεται.
Χρήση: Αφαιρέστε midstream συσκευών δοκιμής από τη σακούλα. Κρατήστε το στρογγυλό τέλος της κάλυψης με ένα χέρι. Χρησιμοποιήστε το άλλο χέρι για να βγάλετε midstream ΚΑΠ και να εκθέσετε το απορροφητικό. Ουρικές λουρίδες δοκιμής εγκυμοσύνης HCG
Δείξτε την απορροφητική άκρη προς τα κάτω τοποθετήστε την απορροφητική άκρη στο ρεύμα ούρων για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα μέχρι λεπτομερώς υγρό. Μην ουρήστε περασμένος το σημάδι βελών. Διαφορετικά, μπορείτε να συλλέξετε τα ούρα σας σε ένα καθαρό φλυτζάνι και να βυθίσετε το μισό από το απορροφητικό μαξιλάρι στα ούρα για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα. Ουρικές λουρίδες δοκιμής HCG
Ανακεφαλαιώστε τη συσκευή και περιμένετε τις ζώνες χρώματος να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε τρία λεπτά.

Ανάγνωση αποτελέσματος:

1. Θετικό (έγκυο): Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στη γραμμή ελέγχου (Γ) και τη γραμμή δοκιμής (Τ)

2. Αρνητικός (μη εγκυμωνών): Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (Γ) μόνο

3. Άκυρος: Καμία χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (Γ) μέσα σε 5 λεπτά, ακόμα κι αν μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (Τ). Πρέπει να επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα. Ουρικές λουρίδες δοκιμής εγκυμοσύνης HCG.

Προσοχή:

1. Παρακαλώ το χρησιμοποιήστε στην αποτελεσματική περίοδο.

 

2. Μην βάλτε midstream στον αέρα πάρα πολύ μακρύ ώστε να μη επηρεαστείτε με την υγρασία.

3. Αυτό το προϊόν δεν ισχύει στους δαλτωνικούς και χρώμα-αδύνατους ανθρώπους.

4. Η λήψη των αντισυλληπτικών φαρμάκων θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της δοκιμής. Πρέπει να δώσετε την εξέταση μετά από τη στάση που παίρνει τα αντισυλληπτικά φάρμακα για 3 μήνες. Ουρικές λουρίδες δοκιμής HCG.

5. Κρατήστε από την προσιτότητα των παιδιών.

6. Αποθηκευμένος στην ξηρά και θέση σκιάς σε 4°C-30°C. Μην παγώστε.

7. Δοκιμή εγκυμοσύνης HCG.

 

Unimax μια γρήγορη δοκιμή εγκυμοσύνης βημάτων HCG 0

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Forest Ning